КРАЯТ НА ЕВРОПА! ЗАБРАНЯВАТ НА ЖЕНИТЕ ДА НОСЯТ ГРИМ И ДА ПОСЕЩАВАТ ЗАВЕДЕНИЯ! ВИЖТЕ ШОКИРАЩО ВИДЕО!

КРАЯТ НА ЕВРОПА! ЗАБРАНЯВАТ НА ЖЕНИТЕ ДА НОСЯТ ГРИМ И ДА ПОСЕЩАВАТ ЗАВЕДЕНИЯ! ВИЖТЕ ШОКИРАЩО ВИДЕО!

реклама:

Това е наистина шокиращо. Малко официални медии показват реалната ситуация по улиците на Европа днес, а тя е повече от притеснителна.

BRADVA.BG представя на своите читатели репортажа на френските активистки от организацията „Бригадата на майките“ Надя Хамадна и Азиза Сая, които алармират за смразяваща кръвта тенденция в сърцето на Европа.

Репортажът е заснет в парижкото предградие Севран, където както в много от кварталите на огромния град живеят предимно мюсюлмани.  

реклама:

По улиците рядко може да бъде забелязана жена!

Навън обикалят предимно млади мъже, които се държат изключително агресивно, когато видят жена.

реклама:

Масово в кафенетата няма нито една жена! Активистките влизат в заведение, където е пълно само с мъже и предизвикват скандал!

Подобно отношение към жените е закономерност в други части на света, твърдят активистките. Но това е Париж, центърът на Европа, а днес те не се чувстват сигурни по улиците. Явлението е масово в много европейски градове с голямо мюсюлманско население.

Показват и ситуацията в предградие на Лион, където французойки разказват, как трябва да се обличат с възможно най-непривлекателните дрехи и да ходят без никакъв грим, за да не предизвикват гнева на младите мъже, които са навсякъде по улиците.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИЯ РЕПОРТАЖ:

/BRADVA.BG

Източник: bradva.bg

реклама:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *