Нова погна Явор Бахаров след ВИП Брадър (Колко му излезе панаира?)

Явор Бахаров го чака яка балтия

Явор Бахаров няма да се отърве от инатливата си постъпка, която показа в Къщата на ВИП Брадъпр. Припомняме, че вътре къдрокосия артист се държа твърде арогантно, нетактично, не само към Жана Бергендорф, Кака Лили и някои от останалите съквартиранти.

Той се опита да „извие ръцете” на продуцентите и шефовете на Нова телевизия, но тук вече удари на камък. И прекали, заради което сега ще си „сърба попарата”, шушукат из арт средите.

Прибързаните му мераци да напусне състезанието и шоуто няма да мине безнаказано. От Нова телевизия са предявили иск за 80 бона, които актьорът им дължи заради хитряшкото си поведение.

Също така няма да получи хонорара си от 50 000 лева, за които се цанил преди да влезе в юбилейното издание на шоуто, гласи слухът.
Веднага след края на шоуто Явор Бахаров заминал за чужбина и дори извън Европа, докато нещата се уталожат.

Така бил посъветван от по-големия си брат Захари Бахаров, който винаги му оправял бакиите. И сега поел целия товар от неразумното постъпка на по-малкото си братче и влезнал в преговори с босовете на Нова телевизия, за да го спаси. От медията обаче го попарили, че си искат дължимото и ще гонят къдравелкото до дупка.

Явор Бахаров винаги е минавал метър и се отървавал, понеже винаги е разчитал на защитата на по-разумния си родственик. Но сега ще трябва да си плати за гяволука.

В студиото на Гала в „На кафе” Явор Бахаров се опита да направи мили очи и да се измъкне с половинчати извинения.

Но не успя. Продуцентите и шефовете на медията са бесни и си искат парите. Заради което отново Захари Бахаров ще се опита да направи нещо по въпроса.

Явор Бахаров ще плаща скъпо за неразумната си постъпка

Явор Бахаров ще плаща скъпо за неразумната си постъпка

В момента къдрокосият актьор е без пукната пара. Заради ВИП Брадър и мисълта за бързи пари той отказа да се снима в български филм, който наскоро тръгва на екран. И сега не само ще остане без хонорар, но ще трябва да плаща и неустойка.

Източник: kliuki.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *