Готвели убийството на Митьо Очите в болницата

Всички изоставиха Митьо Очите, само един авер му остана верен

Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, се е разминал на косъм от второ покушение, броени дни след като беше надупчен от куршуми в Слънчев бряг – пише в. „Уикенд“. Хора на Божо Кравата са подготвили убийството му в болницата в Бургас, но присъствието на много охранители, полиция и журналисти ги е накарало да се откажат от плановете си – отбелязва изданието.

Килърите дори търсили сред медицинския персонал на болницата хора, което да ги допуснат до ранения. Имало разработени два начина за мократа поръчка. Единият предвиждал килър, преоблечен като лекар или санитар, да стигне до болния, вторият – убиецът да влезе като посетител на някой друг по време на свижданията.

Митьо Очите научил за пъкления план, след като бе изписан от „Софиямед“ и се премести в гранд хотела в Поморие. Той бил потресен и изпаднал в паника, че куршумите рано или късно ще го застигнат. Не само бил отслабнал и безпомощен, но и повечето му хора го били изоставили. Желязков силно страдал от предателството на аверите си – твърдят хора от ъндърграунда.

Митьо Очите се разминал на косъм от второ покушение

Митьо Очите се разминал на косъм от второ покушение

С него останал само един от доскоро верните му хора, който обаче бил готов на всичко. Именно той сложил бомбата под колата на любовницата на Божо Кравата като предупреждение. Взривното устройство избухна на 28 август, но причини само щети на автомобила – припомня изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *