Валери Йорданов събира погледите на плажа, пъчи се татуиран като пандизчия

Валери Йорданов събира погледите на плажа, пъчи се татуиран като пандизчия

Валери Йорданов шашна плажуващите с нашареното си от татуси тяло, пише HotArena. Актьорът, който нашумя като новобогаташа Александър Панов в хитовия сериал „Връзки” по Би Ти Ви не се притеснява, че може да загуби някоя роля заради нашареното си с татуировки тяло. За разлика от екранния си герой, който е типично парвеню, звездата на Народния театър обича да почива по диви места.Преди дни той попадна на мушката на папараците на „Уикенд” в морското селце Варвара, където отмаряше заедно със съпругата си Женя, двете им дъщери Яна и Йована и семейни приятели. 
 
На морския бряг, след като Валери се разсъблече, се оказа, че той е целия нашарен – като затворник със солиден стаж в панделата.

Неведнъж Валери е споделял в интервюта, че първата си рисунка е направил сам – с губерка, конец и туш и е разкривал значението на рисунките, с които се е нашарил. Той бил едва на 13 години, а по онова време с татуси си правели само затворниците. 

„Тогава беше забранено. Считаше се, че ако имаш тату, значи си криминален. Първата си татуировка направих в шести клас. Баща ми не ми говори два месеца, защото по онова време ги имаха само пандизчиите. Харесвам Изтока и рисунките ми са свързани с него. На дясната ми ръка е нарисуван японски шаран, който се превръща в дракон. Това е самурайски символ, знак за плодовитост. На гърба имам огромна татуировка. Отдавна исках да си я направя, но не смеех, особено след като ме приеха във ВИТИЗ и ми казаха, че ще ми пречи в професията. Ако една татуировка е причината да не ме вземат за някоя роля, значи не е толкова важно аз да я изиграя”, философства звездата от „Връзки”.

На плажа Валери доказа, че освен добър актьор, е и баща за пример. Вместо да се препича под чадъра, както повечето курортисти, той непрекъснато измисляше забавни игри за дечурлигата и се гмуркаше с тях във водата. 
 

Източник: blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *