УДАРНА АКЦИЯ! Разбиха опасна банда с колосално количество дрога!

УДАРНА АКЦИЯ! Разбиха опасна банда с колосално количество дрога!

2 кг амфетамин, 100 грама марухуана, незаконно оръжие и 7 души зад решетките с обвинения за търговия и държане на наркотици.

Това са резултатите от акцията, която се проведе в четвъртък и петък в Пловдив, съобщи директорът на пловдивската полиция ст. комисар Христо Разсолков. 

Операцията започна в четвъртък вечерта на паркинга пред Баумакс, на Асеновградско шосе. Там се срещат два автомобила – BMW 325 и Форд Фокус. В беемвето пътуват двама пловдивчани, а във фокуса – четирима младежи от Асеновград, съобщава „Трафик“.  

Шестимата, които са под наблюдение на Криминална полиция, са арестувани, а при обиска в беемвето е открито истинско „съкровище“ – плочка амфетамин с тегло 1, 300 кг, таблетки MDMA с логото на „Порше“ и уреди за развасоване. Арестувани са 37- годишният Любомир Георгиев и 26-годишният Иван Славчев. 

На следващия ден е задържан и основният играч в нарковеригата – 27-годишният Ненчо Разложков. Гинчо Генчев и Деян Михайлов. При обиските в домовете им са намерени още 800 грама амфетамин, марихуана, везни, пушка и пистолет. 

„Групата е работила изключително конспиративно, правили са бързи срещи по тъмно, разменяли са стока и пари и са се разделяли“ разказа директорът Разсолков. 

Само двама от цялата група има присъди, като нито един от тях не е съден за разпространение на наркотици. 

Днес съдът ще реши дали дилърите да останат зад решетките.

Източник: bradva.bg

Comments

  1. Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *