Абитуриентката с трите рокли и най-лъскавото парти вади зъби

Абитуриентката с трите рокли и най-лъскавото парти вади зъби

Габриела Якуб тръгва по стъпките на баща си. Щерката на известния стоматолог д-р Дани Якуб, която тази година завърши частната английска гимназия, се похвали пред „Марица”, че е приета Дентална медицина в Пловдив. Този специалност е била първото желание, тъй като атрактивната наследница отсега помага в клиниката на баща си и възнамерява някой ден да поеме изцяло работата. „Учих и се подготвях усилено за изпитите по химия и биология две години. През последния месец съм спала само по 4 часа”, разказа Габриела. Най-горд от успеха  обаче бил таткото д-р Якуб. „Искам да се развивам, защото не всичко е само красота. Една жена може да бъде красива и умна и именно това е примерът, който искам да дам на другите момичета”, категорична е бъдещата стоматоложка.
 
Тя признава, че е много амбициозна и в следващите години ще съвместява лекциите в университета с изявите си на модния подиум. До края на лятото обаче ще се отдаде на заслужена почивка. Веднага след излизането на резултатите е заминала на море в Слънчев бряг. Там е отседнала в луксозен хотел и ежедневно публикува снимки в социалната мрежа как се забавлява в басейна или похапва в лъскав ресторант край водата.
 
Както БЛИЦ съобщи, през май Габриела се прочу с пищния бал, платен от прочутия й баща. На лъскавото парти бяха поканени 250 гости, а абитуриентката смени цели три тоалета. Носителката на титлата „Мини Мис Пловдив” за 2009 година разкри, че се е готвила за събитието цели 2 години. 
 

Източник: blitz.bg

Comments

  1. Отговор

  2. Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *