Съвременният сваляч – най-малоумните интернет свалки!

Интернет стана прекалено евтино и достъпно удоволствие. А когато всеки има достъп до него, е нормално качеството на комуникацията рязко да спадне. Всички приложени разговори са абсолютно автентични! Насладете се на изкуството на съблазняването.

реклама:

Ето това е бързо да ескалира ситуацията. Бива, бива нетърпеливост, ама чак пък толкова…

Кратко, точно и ясно, няма време за губене. Добре е слушал поговорките този младеж. Хвани си кака да те отрака.

реклама:

реклама:

Не знам как някоя жена би могла да устои на подобна феноменална оферта. Аз мисля да започна да се пробвам със следната реплика: Аз съм контакт без щепсел. Искаш ли да ти подам захранване?

На мен лично не ми става ясно дали иска да я води на кафе, или да й тегли един бой.

Не е срамно да си харесаш някоя девойка и да й пишеш, но точно това включване са ми го показвали не веднъж. Най-интересният и забавен човек би трябвало да работи с по-голям репертоар. Вие какво бихте избрали?

Крайно непостоянни и неупорити хора. Ако не върже до десетата минута, я почва с обидите.

Според мен идеята на тази свалка е тя да каже, че не е, след което левентът да я предизвика да го докаже.

След като си богат и със собствен бизнес, на кой му пука дали си фотогеничен?! Като цяло е доста притеснително, че някой там вярва, че подобно включване би имало каквато и да е успеваемост.

Със сигурност тези разговори са само капка в морето от феноменални включвания. Българският сваляч е станал фрустриран и нетърпелив психопат, който набързо включва агресията, когато не получи желаното внимание. Подобни индивиди трябва да бъдат третирани с моментално блокиране, защото всякакъв вид диалог е абсолютна загуба на време.

Но все пак, дами, не губете надежда. Има и нормални хора, които употребяват интернет.

Източник: http://bradva.bg

Ако статията Ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите си. Екипа на informaciq.net ще Ви бъде благодарен.

реклама:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *