Чакат ни 10 дни циганско лято

http://skafeto.net/wp-content/uploads/2015/10/20151028.ybfugvjnds.jpg

Циганско лято ни очаква в следващите десет дни, прогнозират синоптици. Златната есен ще ни поднесе хубаво и сухо за сезона време. Макар в сутрешните часове да ни очакват мъгли и ниска слоеста облачност, слънцето ще се показва по обед почти над цялата страна. Лоша видимост ще има в котловините и покрай речните басейни.

Утре времето също ще е тихо, а през деня ще има и слънце. Промяна ще има около петък и събота, когато се очаква леко понижение на дневните температури. Ще има повече облаци, а на отделни места ще има незначителни валежи.

От неделя нататък ще има подобрение на времето. До четвъртък включително ще минималните температури ще бъдат между 1 и 6, а максималните между 10 и 15 градуса.

През уикенда ще има леко понижение на дневните температури.

На 2 и 3 ноември минималните температури се очаква да бъдат около 0 градуса, а най-високите около 10-15 градуса, казват още синоптиците.

В края на следващата седмица ще нахлуе по-хладен въздух. По-силен вятър ще има в източната част на страната. Сериозни валежи ще има около 8 – 9 ноември, когато се очаква да падне и първият сняг за годината в равнините.

Източник: http://www.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *