Нелепо!6 годишен застреля братчето си – играли си на „ченгета и крадци“

http://skafeto.net/wp-content/uploads/2015/10/20151019.tdpwlrirlj.jpg

Шестгодишен застреля тригодишното си братче Иън Сантяго, докато двамата играли на „ченгета и крадци”, съобщи полицията в Чикаго. По-големият намерил заредения пистолет върху хладилника в дома им. Бащата на децата – 25 годишният Майкъл Сантяго, който е бивш член на уличната банда „Кобрите“, е арестуван и обвинен, че е застрашил живота на децата си като е държал в дома си необезопасено оръжие.Майкъл взел пистолета от свой бивш авер уж с идеята да има с какво да защити себе си и децата, ако някой ги нападне, съобщи „Chicago Sun Times“.


Инцидентът е станал, докато за двете деца се грижел дядо им, а родителите им били на работа.

Тригодишният Иън е закаран в болницата в „Маунт Синай“, където е починал.Въпреки студа за отрицателно време членове на почерненото семейство се събраха пред входа на болницата.

Появи се и млада жена, която отчаяно пищеше,че охраната не я пуска да види застреляното хлапе. Това се оказа майката на Иън-Мери. „Как, как така ще е мъртъв?!А защо другият ми син го е направил?!Не, това не истината. Боже..“, ридаеше младата жена и напразно се опитваше да пробие охраната на входа.

Източник: http://www.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *