Кървава драма в Драгоданово: 14-годишно момче закла баща си, защото искал ожени сестра му

http://skafeto.net/wp-content/uploads/2015/10/20151019.jfnezswwsk.jpg

Късно вечерта на 17 октомври в село Драгоданово, община Сливен, роденият през 2001г. непълнолетен И.С. в дома си, нанасяйки умишлено удар с нож в областта на сърцето, причинил смъртта на 40-годишния си биологичен баща С.И. Причините за престъплението са от битово-семеен характер. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.След деянието си И.С. е останал на местопрестъплението и съдействал на органите на ОД на МВР – Сливен във връзка със започналото разследване. На 18.10.2015 г. Окръжна прокуратура – Сливен повдигна и предяви на непълнолетния И.С. обвинение по чл.115, вр. с чл.63, ал.1, т.2 от Наказателния кодекс. Задържан е за срок до 72 часа с прокурорско постановление.

Очакват се заключенията по назначените съдебно-медицинска и съдебно-психиатрична експертизи. До момента непълнолетния И.С. не е бил извършител на други престъпления или противообществени прояви.

Хлапето убило баща си с нож, защото искал да се ожени за една от сестрите му. Драмата, разиграла се в нощта срещу неделя, съобщава „Стандарт“. 36-годишната майка на момчето, която е от ромски произход, има общо 9 деца. Всичките живеят в една къща в село Драгоданово.

Източник: http://www.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *