Деян Топалски: „Ритон” са победители, Кичка изкрейзи, Преслава е голям пич

Деян Топалски: „Ритон” са победители, Кичка изкрейзи, Преслава е голям пич

Напусналия в понеделник ММА боец Деян Топалски е категоричен, че дует „Ритон” са единствените, които заслужават да напуснат къщата на ВИП брадър като победители, научи HotArena.

„Единствените, които запазиха достойнството си, са дует „Ритон”. Възхищавам сена тези хора, които са от 40 години заедно и на сцената, и в живота, и се гледат още така влюбено. Те са пример, затова ги спасих от елиминации. Те заслужават да се победители”, коментира след излизането си Топалски.

Деян разкри, че Луна е успяла да се държи нормално няколко дни, но „вълчата й кожа” отново ще излезе наяве тази вечер. „Като дойде време да се чисти къщата, Луна пак почна да й става лошо и да се превзема. Отново се случиха караниците и тя отново върна лицемерното си поведение, ще видите това”, обяснява Топалски хитрата игра на своята бивша съквартирантка.

Освен към дует „Ритон”, Деян изразяваше явни симпатии и към друг съквартирант – Преслава. Той обаче е категоричен, че любов между тях не е имало, пише „България днес”.

„Преслава е супер пич! Това е точната дума за нея. В началото на играта, като ни сложиха белезниците, и двамата си теглихме по една – аз на нея, защото не понасям чалга културата и музиката й, тя – защото не харесва това, с което се занимавам”, разкрива той за взаимоотношенията си с певицата.

Най-умният сред ММА борците споделя, че първоначално е имал негативно отношение за Преслава, но след като я е опознал като човек, това се е променило.

„Не сме влюбени, не е имало и няма да има нищо между нас. Единствената жена, която обичам, е Гергана Капзамалова и смятам един ден да й предложа брак”, отсича категорично Деян.

Топалски не пропусна да изкоментира и друг колоритен участник от Къщата. Според него, напрежението се е отразило най-зле на Кичка Бодурова. „Почти не я разбираме. Но сега, като се замисля, ми става жал за нея – никой не е на нейна страна и никой не я защитава. Но всеки както си го направи”, завършва боецът.

 

 

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *