РАЗКРИТИЕ! Битите от ченгетата се налагали помежду си

20150711.zpfnknovml

 

Битите от ченгетата от Първо РПУ Веселина Китова и Александър Грошанов са се млатили и помежду си. Само за една година девойчето е подавало две жалби срещу гаджето си за побои.

Това разкриват източници от МВР.Историята с Веселина и Александър във фаталната нощ на 19 декември 2014 г. започва брутално още преди срещата им с ченгетата от Първо РПУ, съобщава „Телеграф“. Те се черпили, след което тръгнали да се прибират. Скарали се „за глупости“. Докато се разправяли, покрай тях минала друга компания, която им направила забележка да са по-тихи. Двойката обаче отвърнала рязко. Заформил се шумен скандал и бдителна жена, живееща на ул. „13 март“ подала сигнал на тел. 112. 

На място пристигнали два пеши патрула от Първо РПУ, които извикали и патрулка. Заварили обаче само Веселина и Александър и започнала гаврата с тях. „Единият полицай ме дръпна за ръката, аз се ядосах много и му казах, че няма да му дам личната си карта“, разказва момичето.

Според Александър като ги отвели в районното, продължили да ги унижават. Наритали го няколко пъти и го шамаросали като питали: „Ти на нашите колеги ли ще се отваряш?“.

Прокуратурата вчера започна разследване срещу четиримата биячи от Първо РПУ. Василен Иванов, Борислав Кютински, Ник Николаев и Димитър Тропчев са обвинени, че в качеството си на полицейски органи при изпълнение на службата си в съучастие са причинили леки телесни повреди на Веселина и Александър. 

Източник: http://bradva.bg/

Ако статията Ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите си. Екипът на informaciq.net ще Ви бъде благодарен.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *