Нов скандал с „Господари на ефира“

Едно от най-обичаните от хиляди българи шоу „Господари на ефира“ стана обект на нападки от страна на ТВ7. Медията обвини Господарите в некоректност и непрофесионализъм. Поводът за това изказване от страна на ТВ7 стана излъчения от „Господари на ефира“ откъс от репортажа, в който се оповестява, че заловеният да управлява автомобила си в нетрезво състояние градоначалник е бил освободен от ареста.

Според журналистите в ТВ7, „Господари на ефира“ не са отразили обективно новината, а са използвали отрязък от техния репортаж. В своето отворено писмо конкурентът на Нова пише, че случилото се показва липса на професионализъм.

Обвиненията на ТВ7 не свършват до тук. Пиарите, написали писмото твърдят, че целта на култовото предаване „Господари на ефира“ е да представи само част от фактите с цел търсенето на сензация и манипулирането на общественото мнение.

http://pravda.bg/wp-content/uploads/2014/03/ra4kow-mariq.jpg

Тв7 обяви война на „Господари на ефира“

Обидените журналисти твърдят, че Господарите се опитват да принизят труда им чрез черния си хумор.

В писмото си пиарите на ТВ7 пишат още, че в репортажа си журналистите от телевизията изрично са посочили, че им е известна самоличността на човека, който се опитва да се скрие от тях и според тях би било редно „Господари на ефира“ да запознаят зрителите си с това, пише ПИК.

http://pravda.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *