Сървайвърът Николай Мартинов: Мишка с микрофон спечели петия сезон

– В тази игра нямаше оцеляване, имаше сценарий

 

 

Мишка с микрофон спечели петия сезон на „Сървайвър”. В тази игра нямаше оцеляване, имаше сценарий. Това написа в профила си във Фейсбук най-големият оцеляващ Николай Мартинов. Той е до болка откровен за изминалия „Сървайвър: Камбоджа”.

„Сезон пети приключи със смесени чувства за мен . След дългата пауза очаквах повече и от продукцията, и от участниците. Може би защото имах късмета да представя най-красивия сезон в „Сървайвър” на островите на перлите, където оцеляването беше реално в целия смисъл на думата! Безлюдни острови, около които нощем колумбийските наркотрафиканти претоварват стоката си на американски яхти въоръжени до зъби. Бистри води, в които плуват огромни скатове и акули. Припадащи от глад участници, търсещи парченце храна по бреговете и скалите. Игри, от които всеки излиза без дъх на четири крака. Неподправен сценарий.

Много ниски и много високи температури, непрестанни дъждове и бури и много желание за победа от всеки един от нас! Защо не взех участие в настоящия сезон? Моята сила е в реалното оцеляване. И да не ми се сърдят някои хора от крайната петорка, защото съм нарекъл сезона мишкарски. Чудесни условия за спане, отрупани маси с храна и вечните обяснения в любов. Какво видяхме на финала? Един Мишо, както го нарича майка му – Димитър, който отсрами сезона. Мишка с микрофон, която спечели сезона. И мишка тръгнала да мери с Мартинов своята ……… игра , но пък изнесе сезона. Може би след няколко години ще има „Сървайвър” шест. Дано всеки да си вземе поуките, защото всички сме длъжници на тяхно величество зрителите! Поздрави от мен на всички, които обичат играта „Сървайвър”, но онази – ИСТИНСКАТА!”, пише Николай Мартинов в поста си. /БЛИЦ

Comments

  1. Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *