Ето кой печели „Сървайвър“!

Победителят ликува с пет гласа, вотът на публиката няма да е определящ

София, България

Екипът на БЛИЦ успя да разбере в аванс кой е победителят в „Сървайвър“. До големия финал остават само още няколко часа, но всичко вече е предизвестено. Сигурни източници ни разкриха, че победителят е Ваня Джаферович, който ще грабне наградата от 100 000 лева. Бившият футболист и настоящ маркетинг директор на Берое печели след вот на журито. В него са деветимата изгонени от риалитито. Един глас пък има публиката, която гласува за любимеца си чрез изпращане нa eсемеси. След 52 дни и 73 игри в „Сървайвър“ останаха само трима – Ваня Джаферович, Светлин Занев и Димитър Димитров. Отдавна „ШОУ“ разкри триото, което ще бъде на финала – още в началото на ноември.

Екипът на БЛИЦ сега разкрива как всъщност Джаферович достига до чека със стоте бона. Информаторите ни издадоха, че за бившия футболист вота си дават петима, сред които най-близките му – Йори и Крум. Петте гласа от общо 10 са напълно достатъчни на Ваня да спечели. Зад Занев са трима, като не е трудно всеки да се досети за двама от тях – Агонцев и Надя. С Митко пък е само Финдо. При това положение дори и зрителският вот няма да бъде достатъчен на Занев, който се превърна в рекордьор по победи в историята на „Сървайвър“ – цели 11.

Журито ще произнесе тежката си дума в студиото на живо тази вечер, от 20:00 часа. БЛИЦ обаче отново изпреварва всички и разкрива какво ще се случи на финала.

Източник: blitz.bg

Comments

  1. Отговор

  2. Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *