Неочакван удар: Вижте SMS-а, който срина Мария Илиева! (още разкрития часове след снощния Х Фактор)

Близо два часа след снощните елиминации в Х Фактор, Мария Илиева получи неочаквано съобщение, което я разтресе!

По-малко от два часа, след като приключиха снощните елиминации в „Х Фактор“ – за пореден път скандални, менторът Мария Илиева преживя неочакван удар. Най-напред обаче няма как да не споменем, че тя отнесе и друг такъв – с номинирането и изгонването на един от най-талантливите участници този сезон в лицето на Траян Костов. Той обаче се изправи в решителна битка с гласището на шоуто Михаела Маринова и разбира се, я изгуби.

Фактът, че точно Михаела Маринова и Траян Костов бяха изправени на елиминации, при положение, че в шоуто все още има хора на по-ниско от тяхното певческо ниво, буквално разтрепери и четиримата ментори. Дори Любо Костов и Заки не скриха тоталния си шок от вота на публиката, но колкото и да им бе трудно, взеха своето решение и избраха Михаела Маринова да продължи напред.

http://skafeto.net/wp-content/uploads/2014/12/maria_ilieva.jpg

Точно в този момент обаче, Мария Илиева сама предизвика жестокия удар, който получи часове след края на шоуто. А именно – певицата не издържа и направи немислимото като си изпусна нервите и буквално закрещя към зрителите. Гледайки право в камерата, Мария Илиева се държа като учителка към малоумни ученици и си позволи тон и упреци, които са строго забранени във всяко едно предаване по света.

„Коя е Мария Илиева, че да дава тон на хората за кого, как и колко да гласуват?! И нещо повече – коя е тя, че да им крещи?! Тази жена отиде далече. Ако зрителите искат и най-некадърния ще изпратят на финал, магаре ще закичат с титлата „победител“. А тя ще стои и ще гледа, такива са й задълженията. Гласът на публиката е закон“, мигновено започнаха да коментират възмутени зрители в интернет форумите.

Грубата грешка и своеволие на Мария Илиева обаче не остана безнаказано. Напротив. Тя получи изненадващ SMS, който я разтърси и накара да избухне в сълзи, коментират служители от техническия екип на шоуто. Съобщението било лично от продуцента на предаването Маги Халваджиян, а съдържанието му не търпяло възражение.

„Ти луда ли си?! Какво си мислеше, че правиш? В мое предаване такова нещо не се случва. В моето предаване публиката е всичко. Повече да не се повтаря, защото ще се разделим!“ – тези думи написа Маги Халваджиян на Мария Илиева, която, разчувствана от напускането на Траян Костов, не издържала и се разплакала от яд и безсилие пред екипа.

http://www.kliuki.bg/

Comments

  1. Отговор

  2. Отговор

  3. Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *