Ето какво е заснела камерата на Шумахер по време на инцидента!

акво точно се е случило с Шумахер

Вече стана ясно, че Шумахер е носел камера по време на инцидента. В социалната мрежа вече се появи клипче от минутите преди фаталното спускане на шампиона. Камерата на пострадалата звезда ясно показва какво точно се е случило с него, информират колегите от kliuki.ws.

shumaher

Това е заснела камерата на Шумахер малко преди фаталното спускане

От споделените кадри ясно се вижда колко внимателно е карал ските си Михаел. Неговата камера е заснела почти всичко от инцидента случил се със звездата. Неприятностите всъщност започват след необмисленото спускане по непочистения от снегорините склон. Никъде обаче не се виждат табели, че мястото е опасно и навярно за това състезателят от Формула 1 е предприел екстремното спускане по непочистения склон. В камерата са открити кадри от секундите преди нелепия инцидент. Веднага след като тръгва по непочистения склон Шумахер изгубва контрол над ските и следва фаталното падане. .

Засега няма сведения състоянието на Шумахер да се е подобрило и не се знае дали той ще може да се възстанови след преживяния инцидент и множеството тежки травми на черепа и мозъка. Шампионът е поставен в медицинска кома и лекарите се борят за живота му.

Comments

  1. Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *