Силвия Димитрова залюби сървайвър

Силвия Димитрова от Сървайвър се събра с Георги Дренски

Те взеха участие в различни сезони на Сървайвър, а любовта към приключенията ги сближи. Оказа се, че кинезитерапевката Силвия Димитрова и Георги Дренски са новата любовна двойка от Сървайвър.

Младежът, чиято връзка с Меги Дерм в „Експедиция „Робинзон“, стана доста обсъждана след това, отдавна не е срамежливото момче, което феновете на предаването помнят. Той остави зад гърба си екстремните приключени и забранената любов със съдържателката на нощни клубове и се върна към ежедневието си. А неотдавна хлътна до уши в кинезитерапевката Силвия Димитрова.

http://skafeto.net/wp-content/uploads/2014/10/drenski.jpg

Към днешна дата обаче нова дама е завладяла сърцето му и двамата са щастлива двойка. Както се оказа чаровната кинезитерапевката Силвия Димитрова има връзка с бившия сървайвър, пишат от „Блясък“.

Двамата не взеха участие в един и същ сезон, но след края на предаването се запознали. Дренски много харесал сървайвърката и доста често й звънял. Двамата се влюбили и заради кинезитерапевката, той дори разтрогнал годежа си с друго момиче. Двойката не парадираше с чувствата си, но се радват на любовта си и са щастливи заедно.

Освен тях, любовта си покрай Сървайвър затвърдиха и семейство Агонцеви. Колоритната двойка вече участва в трети сезон на предаването, като предишните два пъти се разминаха.

В един от първите сезони на формата Диана Агонцева бе сред фаворитките за финала, но отпадна. В един от следващите сезони Антон Агонцев също взе участие във формата. Двамата отново се включиха в Сървайвър Камбоджа, но като семейство. И успяват да устоят на интригите и манипулациите на всички останали, които се опитват да ги разделят. Поне засега.

Междувременно феновете се чудят дали новата любовна двойка сървайвъри Силвия Димитрова и Георги Дренски ще стигнат до олтара. Както и кои други звезди са се влюбили по време на екзотичните пътешествия и на битките за оцеляване.

http://www.kliuki.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *