Иван Ласкин: Иван и Андрей едва не убиха майка ми!

Иван Ласкин: Иван и Андрей едва не убиха майка ми!Гласувайте за статията

Иван Ласкин е бесен на „Фермата“ и най-вече на продуцентите!

Актьорът Иван Ласкин все още не може да си прости, че прие да участва във „Фермата“. Разочарованието е огромно и то идва най-вече от продуцентите Иван и Андрей.

Иван Ласкин срещу Иван и Андрей

Иван Ласкин се обърна срещу Иван и Андрей

Както е известно, мъжът на Алекс Сърчаджиева остана в риалити формата едва два дни. Той напусна заради проблеми със здравето и именно тук идва конфликтът му с продуцентите.

Докато беше в болницата, нямаше никакви данни за състоянието на Иван Ласкин. Затова много колеги помислиха, че се случва нещо ужасно с него. В някои издания дори се пишеше, че му е открита цироза на черния дроб, причинена от ежедневното му наливане с алкохол.

Иван Христов и Андрей Арнаудов на практика бяха единствените хора, които можеха да разсеят тези слухове и спекулации. Те обаче не го сториха, криейки се зад някаква продуцентска тайна.

В същото време майката на Ласкин е щяла да получи инфаркт от притеснение. Тя четяла всеки ден как синът й е пред умиралка и изпадала в ужас.

„Майка ми щеше да умре заради свинеФермата.“ – беснее днес Иван Ласкин.

Той е изключително обиден на Андрей и Иван, считайки, че нарочно не са обявили истинското му състояние, за да трупат рейтинг от това. Чудейки се какво се случва с Иван Ласкин, все повече хора са гледали „Фермата“, докато узнаят истината.

Затова акьорът се зарича повече никога да не предприема подобно предизвикателство. Той е разочарован, обиден и огорчен от продуцентите на риалити шоуто, това няма изгледи някога да се промени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *