Енджи Касабие не издържа, постъпката й е изключително грозна!

Енджи Касабие не издържа, постъпката й е изключително грозна!5 (100%) 2 votes

Енджи Касабие направи нещо много грозно и недостойно!

Диетоложката Енджи Касабие се оказа по-зла, отколкото изглежда. Красивата ливанка си позволи да кълне в къщата на „ВИП Брадър“, видя Kliuki.bg.

Енджи Касабие

Енджи Касабие показа лошото си лице

Тази вечер зрителите видяха лошото лице на Енджи. Тя се скара жестоко с Миглена Каканашева – Мегз, което я докара до нервен срив.

В яростта си ливанката каза, че иска дизайнерката да получи херния. Самата диетоложка имала тази болест и затова я пожела на съквартирантката си.

Всички други също се възмущаваха от Мегз, но не си позволиха клетви за болести, каквито отправи Енджи Касабие. Причината беше, че дизайнерката отказа да изпълни мисия и всички отнесоха наказание от Биг Брадър.

Във Фейсбук мнозина подкрепят именно Мегз, въпреки че тя провали мисията. Според хората, да не си част от стадото е нещо похвално и достойно.

Енджи Касабие се ядоса толкова много заради ината на дизайнерката. Заради нея всички бяха наказани без вода, ток, храна и всички удобства.

В крайна сметка Миглена облече прословутите дрехи за мисията и това върна всичко на съквартирантите. Причината Мегз да се откаже от ината си беше Алфредо Торес и опитът му да избяга от Къщата.

Енджи Касабие обаче не спря да напада Каканашева, дори и след като мисията бе спасена. Диетоложката я прокле да се разболее от херния и избълва какви ли не неща за нея.

Ливанката вече един месец се прави на жертва и изля много сълзи, но истинското й лице най-после лъсна. Тя показа, че може и да атакува, а не само да се брани, когато бива нападана.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *