Преслава за Цуни: Да съм била с този сопол?! – Разтърсваши разкрития за Цветелин Маринов

Преслава за Цуни: Да съм била с този сопол?! – Разтърсваши разкрития за Цветелин Маринов3 (60%) 1 vote

Преслава отрича някога да е била с Цуни, дори приятелството им е под въпрос!

Певицата Преслава не желае по никакъв начин името й да бъде свързвано с брадъра Цветелин Маринов – Цуни. Фолк дивата дори се обижда само при мисълта на някого, че е спала с бизнесмена.

Преслава и Цуни

Преслава не иска да я свързват с Цуни

Всъщност Преси познавала 40-годишния женкар съвсем бегло. Те са излизали едва два-три пъти, и то само защото са били част от обща компания.

На среща нито веднъж не са ходили, камо ли да са правили секс. Нещо, което Цуни упорито подминава.

Откакто той е във „ВИП Брадър“, е по-актуален в светските среди. Интересът към него се е покачил значително и затова няколко човека се изредили да питат Преслава дали наистина е била с него.

„Да съм била с този сопол, вие чувате ли се…“ – отвръщала винаги певицата.

Самият Цветелин често обичал да си прави реклама на гърба на Преси. Той разправял пред приятелите си, че е спал с нея и са имали кратка връзка.

В Къщата не посмя да го каже, за да не го осъдят, но иначе обичал да раздува тази история, която сам си скалъпил. Той като цяло обичал да си фантазира за неща, които били само в неговата глава.

Дори не бил чак такъв женкар, за какъвто се описва непрестанно. Постоянно опитвал да си ляга с известни жени, но те все го режели.

Освен Преслава, Цуни налетял навремето и на Елена Паришева. Във „ВИП Брадър“ той разказа, че е бил интимен с нея, докато Ивелин Попов не му я отнел. Дали обаче и тук не е намесена фантазията му, не се знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *