Мартина на Слави е притеснена за връзката им

Мартина на Слави се чувства несигурна в отношенията им

Мартина на Слави изпитва сериозни притеснения за връзката си с шоумена.

По всичко личи, че не се чувства сигурна в отношенията им, след като преди няколко дни е посетила астроложката на bTV – Алена.
Мартина на Слави поискала от астроложката да й изготви точен годишен хороскоп, като акцентът да падне върху семейния и личния живот.
Мълвата носи, че балерината платила за прищявката си „скромната” сума от 3 000 лева.

http://pravda.bg/wp-content/uploads/2014/05/martina_na_slavi.jpg

Мартина на Слави се чувства несигурна в отношенията им

Мартина Огнянова споделя живота си със Слави Трифонов от четири години. Двамата са заедно от средата на 2010 година.
Напоследък Мартина на Слави не била доволна от развитието на отношенията във връзката им, разкриват запознати.
Вероятно първоначалната емоция на силната любов вече отминава и от тук нататък монотонността ще започне да задушава балерината и шоумена.
Мартина на Слави се жалвала пред приятелките си, че връзката им се е превърнала в твърде скучна и еднообразна.
Именно този факт я тласнал в търсенето на истината при астроложката Алена. Тя смятала, че е по-добре да се консултира със специалист за това какво я очаква в краткосрочно бъдеще, отколкото да стои в неведение.

За никого от близките й не е тайна, че Мартина е силно увлечена по ясновидството и мистичното. За нейно огромно съжаление обаче, положението й към момента не й позволява да обикаля безразборно по различни ясновидки из страната, които да попита какво я очаква във връзката й със Слави Трифонов.
Именно поради тази причина, Мартина на Слави била принудена да прибегне до прогнозата на астроложката на bTV – Алена, която обаче определено ще й излезе твърде солено.

За да бъде точна прогнозата, Мартина на Слави предоставила на астроложката точния си час на раждане, както и този на половинката си. Запознати твърдят, че Мартина отдавна е готова за дете, но Слави все още се опъва.
Майката на Мартина също обикаля безспирно из врачки, за да разбере дали дъщеря й ще забременее от Слави Трифонов, пише pik.bg като се позовава на информация на bnews.

Източник: http://pravda.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *