Славея Сиракова била шута на Ломски заради изневяра (Всичко за скандалната му афера)

Славея Сиракова спипала Ломски с развратница, палава бургазлийка го вкарала в леглото си

Славея Сиракова, която е една млада и изискана дама хванала гаджето си в изневяра. Алекс Ломски й слагал рога с Милена Бахчеванова. Която била одитор на мощна фирма. Но й се носела славата на разкрепостена жена, въпреки сериозната й професия.

Ломски, който се запознал с апетитната дама и се заел да й прави еротична фотосесия по нейно желание не можал да устои на сексапилната брюнетка. Отношенията им се задълбочили и прераснали в сцени като от порнофилм.

Цветан както е истинското име на любимия на Славея бил известен сред депресивните дами и им помагал да се справят с напрежението. Уменията си на вещ психолог той използвал да укроти опърничавия нрав на Милена. Заедно, с която се отдали на развратен и неудържим секс.

Запознати твърдят, че на бургаската брюнетка били показани всички сексуални преживявания, които можем да видим във филмите за възрастни. Дамата възприела Ломски като свой секс гуру, който я води по правия път.

Всичко това се случвало зад гърба на Сираковата щерка. Която най-сетна надушила, че нещо се случва и направила разследване. Любимият й се губел с часове, които прекарвал в леглото на Милена. Отдавайки се на всякакви извращения, предават от blitz.bg.

Естествено влюбените се разделили, като Славея не си признала, че е научила за тайната връзка на гаджето си.

Милена пък се хвалела на дружките си, че Алекс бил рекордьор в леглото. Сякаш бил магьосник и й доставял удоволствие цели пет часа в истински секс маратон. Говори се, че и днес Милена Бахчеванова продължава да се среща с бившия на Славея. Носят се легенди за садо-мазо игричките на новата двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *