ГРЪМНА СЕГА: НЕМИСЛИМОТО СЕ СЛУЧИ С АНИ САЛИЧ! ВИЖТЕ СНИМКИ, КОЛЕГИ И ЗРИТЕЛИ НЕ ВЯРВАТ НА ОЧИТЕ СИ! ВОДЕЩАТА Е

ГРЪМНА СЕГА: НЕМИСЛИМОТО СЕ СЛУЧИ С АНИ САЛИЧ! ВИЖТЕ СНИМКИ, КОЛЕГИ И ЗРИТЕЛИ НЕ ВЯРВАТ НА ОЧИТЕ СИ! ВОДЕЩАТА Е

Новинарката Ани Салич най-сетне може да се похвали, че е това, което винаги е искала да бъде.

Нервите покрай развода в Бранко имат и своето положително въздействие върху Ани Салич. Напоследък звездата на Нова телевизия е в такава форма, за каквото само си е мечтаела от години наред. 48-годишната новинарка днес изглежда перфектно благодарение на 20-те килограма, които е свалила от снагата си.

А сега тя се чуди какви хватки да приложи, за да покаже така желания ефект. Ани Салич все по-често се изправя до видеостените в студиото или пък прави включвания в цял ръст. А до скоро бе забранила да я снимат по подобен начин и се чувстваше удобно, скрита зад бюрото в студиото. Но сега вече няма никакви притеснения относно визията си.

Ани Салич смая всички с трансформацията си

Освен върху тялото, отслабването е видимо и върху лицето на Ани Салич. То е много по-изпито, а скулите й – по-щръкнали. Зложелатели шушукат зад гърба й, че все пак е прибегнала и до лек тунинг, за да засили ефекта. Но определено всичко накуп е довело до доста добър резултат, пише hotnews.bg.

Новинарката води неравна битка с килограмите още от времето, когато забременя и роди първото си дете. Повече от 10 години Ани Саличприбягваше до всякакви трикове с облеклото и камерата, за да се почувства поне малко по-слаба. Благодарение на професионализма си и дългия опит в телевизията, тя не изхвърча от поста си заради развалената си фигура, а дори направи доста успешен трансфер. А сега тя е на върха на щастието, макар и разведена.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *