След години приятелство: Скандалът между Лора Крумова и Галя Щърбева взриви Нова ТВ! (а уж бяха като сестри – виж тук)

Гласувайте за статията

Лора Крумова и Галя Щърбева охладиха отношенията си!

Водещите на „Комбина“ по Нова телевизия Лора Крумова и Галя Щърбева години наред се хвалеха с истинското си приятелство. Което нито работата, нито успехите и славата могат да развалят. На практика те бяха като сестри и знаеха всичко една за друга.

Лора Крумова

Галя Щърбева страшно се ядоса на приятелката си и колежка Лора Крумова

Както виждате, пишем в минало време. Защото се оказа, че отношенията на двете са се охладили доста. Да не кажем и, че са се замразили. От седмици водещите са тема за клюки сред колегите си в Нова телевизия. А, когато са заедно в предаването, ясно се усещало огромно напрежение.

Причината за това, смеем да твърдим, е основателна. За Галя Щърбева, която открай време поемала почти всички задачи и отговорности на гърба си. За разлика от Лора Крумова, която го ударила през просото.

Откакто времето се затопли, Крумова постоянно мислела за почивка и море. Не спирала да говори за отпуската си, през която ще отиде при мъжа си Сотир на Черноморието – нали той е инструктор по сърф…

„Лора все говори колко уморена и без сили се чувства, често закъснява за работа и е оставила почти всичко на редакторите и на Галя. Дори зрителите забелязаха, че от известно време насам задава не особено адекватни и осмислени въпроси на гостите си. Малко през пръсти изглежда“, коментират източници от кухнята на медията.

Въпреки че е повече от търпелива и обича много Лора, приятелката й Галя Щърбева откровено се дразнела и недоволствала. И е права за себе си, тъй като на никого не е приятно да го правят на балък. Както и да го товарят с работа за трима.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *